Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Livingfurn verwelkomt nieuwe accountmanager

Meubelgroothandel Livingfurn verwelkomt een nieuwe accountmanager in hun team, namelijk Daphne Pars. Daphne is compleet nieuw binnen de interieurbranche. ''Meubelland is helemaal nieuw, maar ik heb er wel affiniteit mee, zegt men. Ik ben heel erg benieuwd naar wat mij te wachten staat en heb er veel zin in.'' Daphne zal de regio Noord-Zuid-Holland, Zeeland en een deel van Noord-Brabant en Utrecht onder haar hoede nemen. 

De stijl van Livingfurn sprak de nieuwe accountmanager direct aan. ''Ik kwam op gesprek bij Livingfurn in de supermooi gestylde showroom. De stijl en producten spraken me meteen aan en passen helemaal bij mijn eigen stijl, hierdoor maakt het ook makkelijker om deze te verkopen. Natuurlijk valt er voor mij nog een hoop te leren, omdat het natuurlijk een hele andere branche is en dat zal even wennen zijn, maar ik zie er enorm naar uit!''

Volgens commercieel directeur Raymond Klein is het bedrijf de afgelopen twee jaar zo hard gegroeid, dat het belangrijk was dat er nieuwe accountmanagers bij komen om het klantencontact aan te scherpen en te onderhouden.

''Wij verwachten er veel van en zien uit naar de samenwerking!''


Daphne Pars.