Meubelfabrikant haalt miljoenencontract binnen

Drisag Office Inspirators, een Kempens familiebedrijf, wint overheidsaanbesteding ter waarde van ruim 7 miljoen euro. Drisag, gekend op het gebied van kantoormeubilair en -inrichting mag de komende vier jaar modulaire gestoffeerde zitbanken leveren voor verschillende federale overheidsdiensten doorheen gans België.
 
De aanbesteding was een competitieve procedure tussen verschillende bedrijven, uitgeschreven door FOD BOSA FORCMS. En Drisag kwam als winnaar uit de bus vanwege hun prijs-kwaliteitverhouding en expertise op het gebied van ergonomisch kantoormeubilair en innovatieve inrichtingsoplossingen.Comfortabel, functioneel en duurzaam
"We zijn verheugd om onze expertise en ervaring in te zetten om de federale overheid te voorzien van kantoormeubilair dat niet alleen comfortabel en functioneel is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk," zei Niek Renders, zaakvoerder van Drisag."We begrijpen dat de werkplek een belangrijke rol speelt in het welzijn en de productiviteit van medewerkers en we zijn toegewijd om te zorgen voor een optimaal werkklimaat voor ambtenaren."


 
Verschillende ruimtes 
Als onderdeel van de aanbesteding zal Drisag verschillende wachthoeken, informele overlegzones en brainstormruimtes inrichten met de gestoffeerde zitbanken. Maar er wordt ook aan privacy en akoestiek gedacht. Door de geïntegreerde wanden op de zitbanken kunnen de landschapskantoren afgescheiden worden in overleg- en werkruimtes. Met andere woorden er wordt een oase van rust gecreëerd in een open space kantoorruimte.
 


Productie in Herentals
Alle interieuroplossingen worden ontwikkeld en geproduceerd in Herentals. Elk onderdeel komt uit een straal van 500km rond Herentals. Door het gunnen van deze overheidsaanbesteding aan Drisag benadrukt de Belgische overheid het belang van het klein houden van hun ecologische voetafdruk.
 
Drisag heeft een reputatie opgebouwd in de kantoormeubilairbranche en is trots om opnieuw met de federale overheid samen te werken aan de inrichting van moderne en comfortabele werkplekken. Het bedrijf zal zich blijven inzetten voor innovatie en duurzaamheid in de kantoormeubilairbranche en kijkt uit naar een alweer succesvolle samenwerking met verschillende overheidsdiensten doorheen gans België.

Meer informatie:
Drisag
Diamantstraat 8
2200 Herentals
+32 14 23 11 11
welcome@drisag.be
www.drisag.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.