Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wedstrijd Zitmaxx en The Home Style Club: 'Ontwerp en win je eigen droombank'

Zitmaxx, dé specialist in banken, en The Home Style Club, het platform voor interieurinspiratie, slaan de handen ineen voor een spannende ontwerpwedstrijd. Deelnemers krijgen de kans om hun eigen, unieke designbank te ontwerpen en daarmee kans te maken op het winnen van hun eigen droombank. 

"Wij geloven in de kracht van creativiteit en willen deelnemers de mogelijkheid bieden om hun ontwerptalent te laten zien", aldus Ariën Vos, board member van Zitmaxx. "Deze wedstrijd stelt enthousiaste ontwerpers en interieurliefhebbers in staat om hun droombank werkelijkheid te laten worden en een breed publiek te inspireren."

De eerste editie van The Home Style Club ontwerpwedstrijd in samenwerking met Zitmaxx, biedt deelnemers de unieke kans om hun droombank te ontwerpen en presenteren aan een groot publiek. Het winnende ontwerp wordt uitgebreid in het zonnetje gezet op de websites en sociale media van zowel The Home Style Club als Zitmaxx. Daarnaast wordt het ontwerp opgenomen in de bankencollectie van Zitmaxx, waardoor het ook bij andere interieurliefhebbers terecht kan komen.

Meedoen aan de ontwerpwedstrijd is eenvoudig. Deelnemers dienen hun ontwerp uiterlijk op 16 juni in te sturen. Een jury selecteert vervolgens de beste tien ontwerpen, die bekendgemaakt worden op Instagram. Het publiek kan stemmen op hun favoriet, samen met de jurystemmen leidt dit tot de selectie van drie finalisten. Het winnende ontwerp wordt feestelijk onthuld tijdens een speciaal evenement bij Zitmaxx in Ter Aar, dat live te volgen is via Instagram.

Belangrijke data:
-Zend jouw ontwerp uiterlijk in op 16 juni 2023
-Vóór 23 juni hoor je of je bij de top 10 finalisten zit
-Vóór 30 juni hoor je of je bij de top 3 finalisten zit
-Op 25 augustus wordt de winnende bank onthuld in de showroom van Zitmaxx

"Dit is een geweldige kans voor (aanstormende) designtalenten en interieurliefhebbers om hun passie voor design te tonen", aldus Nancy Faber en Sofie de Kruijff, oprichters van The Home Style Club. "We zijn enthousiast om te zien welke creatieve en innovatieve ontwerpen we ontvangen en kijken uit naar de onthulling van de winnende bank."

Voor meer informatie over de ontwerpwedstrijd, inclusief de opdracht, criteria en actievoorwaarden, bezoek de website van The Home Style Club.

Publicatiedatum: