Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Houten fronten van next125 geven keuken natuurlijke en warme uitstraling

Mooie nerven, een warme uitstraling, subtiele kleurnuances: de houten fronten van next125 zijn natuurlijke en duurzame oppervlakken van massief hout en mooi fineer voor in uw keuken.

De lente roept: de natuur in, een lange wandeling door het bos, genieten van de geur van hout en de schoonheid van bomen, balanceren over wortels en de handen over de schors van boomstammen laten glijden. De natuur, en dan vooral hout, hebben een positief effect op mensen – ze vermindert stress en brengt rust en ontspanning. Dankzij de next125-keukens met houten fronten kunt u dit rustgevende effect iedere dag thuis ervaren.



De kunst van het lijnenspel. Authentieke materialen zoals hout prikkelen alle zintuigen en getuigen van een bijzondere aandacht voor details en nauwe banden met ambachtelijk handwerk. Hout voegt warmte en gezelligheid toe, biedt talloze designopties en is een klassieker in het interieurontwerp, waarmee ruimtes vakkundig met elkaar kunnen worden verbonden.

De nx670-keuken biedt ruimte om gezellig te werken en te genieten, en tilt modern hout-design en de materialiteit van keukens naar een nieuw niveau. Het houten front met verticale groeven combineert een modern design en strakke lijnen met de warme, klassieke uitstraling van natuurlijke materialen in de hoge kasten, onderkasten en wandpanelen. De keuken is verkrijgbaar in twee varianten – eiken elegant bianco licht en noten natuur – met een minimalistische, verfijnde uitstraling die bijzonder prettig aanvoelt.

Hout is bijzonder functioneel: met Engelse korven kunnen alle keukenbenodigdheden elegant worden opgeborgen, terwijl ze toch altijd binnen handbereik blijven. Het gevarieerde ontwerp van gesloten en open fronten zorgt tegelijkertijd voor afwisseling en voor rust.
De keukens met houten fronten van next125 combineren een schitterend ontwerp en een nauwkeurige afwerking met hoogwaardige materialen. Hierdoor kunt u elke dag genieten van een tijdloze en elegante sfeer.

Meer informatie:
Next125
www.next125.com 

Publicatiedatum: