'Brabant is onderweg om dé meubelmaakprovincie van het land te worden'

Volgens het Eindhovens Dagblad is Brabant onderweg om dé meubelmaakprovincie van het land te worden. Volgens de krant telt 
Nederland bijna 11.000 bedrijven in de interieurbouw en meubelindustrie, van wie er meer dan 2000 actief zijn in Brabant.

'Ter indicatie: dat zijn er nog net even meer dan in Groningen, Friesland, Drenthe, Friesland, Limburg en Zeeland bij elkaar opgeteld. Het maken zit ‘ons’ klaarblijkelijk in het bloed", aldus de Brabantse redactie, die onder andere in gesprek ging met meubelmaker Jeroen Roode. Hij zit niet langer altijd maar te wachten op meer, meer, meer. Voorheen nam Roode nog al het werk aan. Gevolg: een overschot aan overuren. En daar werd hij niet gelukkiger van. "Ik probeer het zo te plannen dat iedereen elke dag op tijd naar huis kan als ze dat willen."  

Voor toegenomen concurrentie in Brabant is Roode met het grote aantal nieuwe meubelmakers niet bang. "We hebben heel veel werk", zegt hij.Lees hier het gehele premium artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.