Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interieurdesigner Fleur Croes-de Wit zet interieurstudio op lager pitje:

'We merkten dat het vuur dat wij in ons hadden een waakvlam was geworden'

De afgelopen jaren waren zakelijk een rollercoaster voor Interieurdesigner Fleur Croes-de Wit. "Van een klein bedrijf, waarin Nicole Schenkkan-Reijnen en ik dagelijks bezig waren met creatieve interieurconcepten, groeide ons bedrijf naar een interieurstudio met een team van interieurontwerpers", begint ze op LinkedIn.


Fleur Croes-de Wit en Nicole Schenkkan-Reijnen van Interieur design studio est. 2011. Foto: Alina Krasieva.

Hiermee veranderde hun rol. Ze waren druk met het managen van het team en nauwelijks nog aan het werk als interieurontwerper. "Natuurlijk keken wij over de schouder van onze ontwerpers mee, maar zij leidden grotendeels zelfstandig de projecten. Dit heeft een aantal jaar goed voor ons gewerkt. Tot eind 2022... We merkten dat het vuur dat wij in ons hadden een waakvlam was geworden. Ons bedrijf was complex geworden en we misten de creativiteit en verbinding met onze opdrachtgevers."

Dus namen Fleur en Nicole een rigoureus besluit. Ze zijn terug naar de essentie gegaan.  "Als ondernemer én interieurontwerper doen wij weer datgene waar we steengoed in zijn. Het begeleiden en ontzorgen van onze opdrachtgevers, die gaan bouwen, verbouwen of toe zijn aan een interieur make-over, bij de realisatie van een stijlvol en tijdloos interieur."

Was dit besluit makkelijk? "Enerzijds een volmondige 'ja'. We staan er volledig achter dat wij weer naar de voorgrond zijn gegaan en onze opdrachtgevers weer onverdeelde aandacht en kennis kunnen geven. Dit geeft energie! Anderzijds hebben we met gemengde gevoelens afscheid genomen van onze fijne interieurontwerpers, die de afgelopen jaren zo mooi werk voor ons hebben geleverd.

Toch is ons besluit het juiste geweest. Ons hart is weer sneller gaan kloppen. Het is zó fijn om weer volop in contact te zijn met onze opdrachtgevers en samen hun droominterieur te realiseren", besluit Fleur.

Meer informatie:
Interieur design studio est. 2011
Kerkdijk 24a
3615 BE Westbroek
Fleur: 06 13 94 48 24
Nicole: 06 17 06 66 87
info@interieurdesign.nu
www.interieurdesign.nu

Publicatiedatum: