Miele X opent deuren nieuwe community space

Managing director Curt Simon Harlinghausen: "We dachten na over kantoor van de toekomst"

Amsterdams nieuwste hotspot ‘The Valley’, bekend om zijn architectuurprijzen en duurzame kenmerken, is de nieuwe thuisbasis van Miele X: de wereldwijde digitale hub die de Miele Group ondersteunt bij het creëren en uitbouwen van hun digitale erfgoed. Het bedrijf opent nu officieel de deuren tot haar inspirerende, innovatieve en duurzame Community Space.


Curt Simon Harlinghausen, Managing Director van Miele X. 

“We dachten na over ‘het kantoor van de toekomst’ en bouwden onze nieuwe Community Space aan de hand van deze visie. Met als doel in te spelen op de veranderingen en evolutie in onze wereld. De gloednieuwe ruimte werd op tijd opgeleverd, geheel binnen budget en met slimme, duurzame oplossingen. Zo is 20% van het meubilair refurbished. De Community Space is toegankelijk voor Miele-collega’s van over de hele wereld. We nodigen hen uit om hier hun plek te komen ontdekken. Mijn plek is een klein 'touch down’-bureau in het midden van de ruimte,” vertelt Curt Simon Harlinghausen, Managing Director van Miele X. Meer informatie:
Miele X
Beethovenstraat 517
1083 HK Amsterdam
www.miele-x.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.