Kennisevent 'Meubelbranche in transitie'

Het HMC geeft onderwijs aan studenten die in grote mate gaan bijdragen aan een meubelbranche in transitie. "Deze branche krijgt in de aankomende jaren te maken met tekorten aan goed opgeleide werknemers, grondstoffen, materialen en energie. Makkelijke oplossingen kunnen niet meer. Wendbaarheid, flexibiliteit, kansen zien en grijpen zijn van belang", aldus het HMC.Hoe je dat doet staat centraal op het HMC kennisevent 'Meubelbranche in transitie: opleiden – faciliteren – innoveren'. Tijdens dit event gaan sprekers van verschillende organisaties actuele kennis over circulariteit en innovatie op inspirerende wijze overdragen. Welke bijdrage leveren zijn nu al aan de transitie van de meubelbranche? Concrete uitdagingen en kansen worden met het publiek gedeeld en besproken.

Je kunt dit kennisevent live in Pakhuis de Zwijger bijwonen of online volgen op dinsdagmiddag 6 juni van 14.00-17.00 uur. Aanmelden voor dit event kan via deze link.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.