Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22-jarige ondernemer breidt zijn onderneming verder uit

Lujo Gardens opent tuininspiratiecentrum in Uden voor zowel B2C- als B2B-klanten

Lujo Gardens, het nieuwe tuininspiratiecentrum in Uden, heeft op donderdag 11 mei officieel zijn deuren geopend. Het centrum, opgericht door de jonge ondernemer Jesse van Hooft, biedt een unieke ervaring en ruim 1000m2 aan tuininspiratie.Jesse, een 22-jarige ondernemer die sinds 2019 actief is in de bestratingsindustrie, heeft met succes zijn onderneming uitgebreid. Vanwege de groei van zijn handelsactiviteiten was er op zijn voormalige werf geen ruimte meer beschikbaar. Aangrenzend aan het Udense industrieterrein stond een oude kas, die volledig is aangepast en omgedoopt tot het Lujo Gardens experience center.

"We zijn verheugd om de deuren van Lujo Gardens te openen en onze klanten te verwelkomen in ons inspirerende tuininspiratiecentrum", aldus Jesse van Hooft, oprichter van Lujo Gardens. "Met onze uitgebreide selectie van topmerken en ons deskundige advies streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te helpen bij het creëren van hun droomtuin."verschillende merken
Lujo Gardens vertegenwoordigt verschillende merken, waaronder Domada (poolhouses / leefmodules), In-lite tuinverlichting, Schellevis bestrating, The Dutch Wave voor tuinontwerpen, Corradi Outdoor Living en PUUR Design & Interieur voor outdoor meubelen. Het centrum biedt alles op het gebied van bestrating, van de opbouw tot de afwerking en het onderhoud.

Het voormalige tuincentrum is omgetoverd tot een biophilic experience center, waar bezoekers terecht kunnen voor inspiratie en beleving op het gebied van tuininrichting. In de ruime showroom van 1000 m2 kunnen klanten op afspraak deskundig advies ontvangen. Bovendien kunnen zij hun wensen in stijl laten uittekenen, zodat zij een realistisch beeld krijgen van het eindresultaat.

B2B en B2C
De samenwerking van exclusieve partners op één locatie maakt het zowel voor zakelijke als particuliere klanten verrassend eenvoudig om een fantastisch totaalconcept te realiseren. Lujo Gardens biedt een one-stop-shopervaring voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige tuininspiratie en -producten.Meer informatie:
Lujo Gardens
Goorkensweg 1
5405 BV Uden
085-8884239
[email protected]
www.lujogardens.nl

Publicatiedatum: