JYSK geeft verlaat buitenseizoen boost door 130 tuinartikelen extra in prijs te verlagen

Nu een periode met warme en zonnige dagen aanbreekt, wordt het buitenseizoen in Nederland eindelijk afgetrapt. JYSK geeft extra kortingen op tuinartikelen om de start een extra boost te geven. Door het natte en koude voorjaar verloopt de start van het tuinseizoen anders dan anders. Klanten weten de winkels van JYSK goed te vinden, maar ze kopen vooral producten voor binnenshuis. De omzet uit het tuinassortiment blijft juist achter.JYSK merkt dat de ommekeer al is ingezet. "Vorig weekend was het eindelijk een beetje mooi weer. Dat merk je meteen aan het enthousiasme in de winkels. Iedereen wil graag in de tuin of op het balkon van de zon genieten", zegt Frank Christant, Country Director van JYSK in Nederland, België en Frankrijk.

Volgens de weerberichten breekt er een langere periode aan met warme en zonnige dagen. Komend weekend kan de temperatuur zelfs oplopen naar 25 graden. JYSK verwacht daarom dat het tuinseizoen nu echt losbarst.

Extra kortingen
Klanten kunnen profiteren van de tegenvallende start van het buitenseizoen. JYSK heeft namelijk nog veel tuinartikelen op voorraad, zowel in de winkels als in het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. "Dat is goed nieuws voor klanten, omdat we die direct kunnen leveren", zegt Christant.

Bovendien heeft JYSK meer dan 130 tuinartikelen extra in prijs verlaagd. Daaronder zijn ook veel bestsellers, zoals de loungesets ULLUHUSE en VONGE. "Het leven is het afgelopen jaar een stuk duurder geworden. Hopelijk kunnen we de zomer zo wat aangenamer maken", aldus Frank Christant.

Alle winkels omgebouwd
Alle 101 winkels van JYSK in Nederland zijn de afgelopen periode volledig opnieuw ingericht, om de focus op het buitenseizoen te leggen. Wie een winkel van JYSK binnenkomt, ziet meteen het brede aanbod aan loungesets, tuinstoelen, tuintafels en andere meubelen voor buiten. Waar mogelijk zijn de tuinmeubelen ook buiten tentoongesteld.

Meer informatie:
JYSK
www.jysk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.