Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

275 deelnemers stapten de fiets op voor de 4e editie van PPC Toer Tocht

Zaterdag 13 mei jl heeft de vierde editie van de PPC Toer Tocht plaatsgevonden. Dit is een wielerronde georganiseerd door de Plinten en Profielen Centrale (PPC) in samenwerking met RTC Duurstede (Ren en TourClub Duurstede), de plaatselijke wielervereniging.



De PPC Toer Tocht is bedoeld  voor klanten, leveranciers, collega’s van PPC en wielrenners uit de regio. Door RTC Duurstede zijn drie routes (55, 80 en 115 km) uitgezet dwars door het glooiende landschap van de provincie Utrecht. Uiteindelijk hebben er ongeveer 275 deelnemers deelgenomen aan deze Toer Tocht.



Kevin Kroon (verkoopleider PPC): "Dit is een andere manier om in persoonlijk contact te komen met onze klanten en leveranciers. Samen gaan we een sportieve uitdaging aan in een gezellige en ontspannen sfeer. Het was een zeer geslaagde dag met een mooie opkomst! We streven ernaar om volgend jaar de PPC Toer Tocht uiteraard weer te organiseren." 

Meer informatie:
PPC Nederland
+31 (0) 343 432 321
info@plintenenprofielencentrale.nl
www.plintenenprofielencentrale.nl

PPC Belgium
+32 3 355 11 70
info@ppcbelgium.be
www.ppcbelgium.be

Publicatiedatum: