''Meerdere nieuwe ontwerpen zullen gepresenteerd worden''

Team Jacco Maris maakt zich op voor Design District

Binnenkort openen de deuren van de 20e editie van Design District. Op 24, 25 en 26 mei 2023 is de monumentale Van Nelle Fabriek weer het inspirerende decor voor de vakbeurs voor interieurdesign. Ook het team van Jacco Maris Design is druk bezig met de voorbereidingen voor de vakbeurs. In het atelier van het verlichtingsmerk wordt hard gewerkt aan de nieuwe ontwerpen die volgende week gepresenteerd zullen worden. ''Van niets iets maken. Het creëren van een maximaal ontwerp uit een minimale hoeveelheid materiaal, dat is de kracht van onze ontwerpstudio,'' vertelt Daphne Bouricius, accountmanager bij Jacco Maris Design. Dit is het basisconcept dat, sinds 1994, ten grondslag ligt aan de ontwerpen van de lichtarmaturen van designer Jacco Maris.''

Design District is een jaarlijks vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende drie dagen is de beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. 

Jacco Maris Design is te bezoeken in Stand V37. 

Meer informatie:
Jacco Maris Design
info@jaccomaris.com 
www.jaccomaris.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.