Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Benelux Sales Manager, Geleyn De Vroe over nieuwe showroom:

''Het ETC Design Center past als een jas voor House of Rohl''

Maandag 15 mei opende de gloednieuwe showroom van House of Rohl in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Het bedrijf dat luxe decoratieve sanitairmerken voert heeft het inkoopcentrum gevonden als de aangewezen locatie voor deskundig advies over het ontwerp en specificaties. Tevens biedt de showroom het aanspreekpunt voor de vier keuken- en badkamermerken: Victoria + Albert, Riobel, Shaws en Perrin & Rowe. Deze merken, verenigd binnen House of Rohl, zijn uitzonderlijk in hun categorie en vullen elkaar naadloos aan. 


Sales Manager Benelux, Geleyn De Vroe poseert in de nieuwe showroom in het ETC Design Center.

Geleyn de Vroe, Sales manager van de Benelux, staat met gepaste trots in de nieuwe showroom op de eerste verdieping in het ETC Design Center. Het is de tweede showroom van het bedrijf, dat naast deze nog een showroom in Design Centre Chelsea Harbour heeft. Hij doet een rondgang rond de diverse merken en laat de specificaties en bijzonderheden zien dat zich met name uit in het traditionele ambachtelijke werk dat erachter schuilt. Tegen de wand is een heuse wand samengesteld waar tal van kranen opgesteld staan in diverse kleuren en uitvoeringen.

House of Rohl is een portfolio van luxe decoratieve sanitairmerken samengesteld uit de hele wereld: Riobel, Perrin & Rowe, Shaws, Victoria + Albert. ''Elk heeft een uniek verhaal dat ambacht, plaats van herkomst en gespecialiseerde technieken met elkaar verbindt die tijdloos design opleveren. Samen brengen ze een rijkdom aan erfgoed, innovatie en design naar de keuken en badkamer,'' licht Geleyn toe. 


Blik in de nieuwe showroom waar meerdere kranen en vrijstaande baden tentoongesteld worden.

Bij House of Rohl staat vakmanschap, ambacht en technische bekwaamheid voorop. ''We zien potentie in steen en klei, messing en staal, gegoten, geglazuurd en gebakken; de transformatie naar de mooiste armaturen en vrijstaande baden en wasbakken, die een uniek design hebben.''

Geleyn is blij met de nieuwe showroom in het ETC Design Center. ''Hier zit al een bepaald hoog en luxe niveau, dat ook de juiste doelgroep trekt namelijk de interieurprofessionals die zich richten op het hogere segment van de markt. Hierdoor is dit centrum, met ruim 15.000 m2 aan wooninspiratie, een mooi platform om onze producten te laten zien. Het ETC past als een jas voor ons en we zien daarom uit naar de komende tijd!''

Meer informatie:
House of Rohl
Contactpersoon: Geleyn De Vroe
geleyn.devroe@houseofrohl.com 
www.houseofrohl.uk
Showroom ETC Design Center

Stand 31A te Culemborg