Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project in Beeld:

Belgische verlichting van Authentage schittert in moderne Spaanse villa

De juiste verlichting maakt of kraakt een interieur- of tuinproject. Dat wist men duidelijk ook bij de inrichting van deze moderne villa in het Zuiden van Spanje. Zowel binnen als buiten is er een ruime collectie aan handgemaakte armaturen van Authentage terug te vinden. Het project werd gerealiseerd door Jamena Construcciones (indoor) en Beatrice Perlac (outdoor).

"Dit project in het zuiden van Spanje toont aan dat onze tijdloze, authentieke verlichting perfect kan matchen met een moderne woning. Ze kunnen een gezellige, warme sfeer toevoegen aan elke ruimte, zowel binnen als buiten", laat Authentage weten.



De collecties van Authentage combineren duurzame materialen met de nieuwste verlichtingstechnologie. Ze ontwerpen met een authentiek karakter. "Wij, als Authentage, staan voor pure en eerlijke designs. We voorzien net dat tikkeltje extra. Met veel ambacht en passie voor het metier worden de artikelen met de hand geassembleerd in onze ateliers wat ook maatwerk mogelijk maakt", aldus Authentage. Sinds haar oprichting in 2006 groeide Authentage uit tot een vaste waarde op de verlichtingsmarkt. 



Wat begon op een zolder met de productie van de eerste indoorspots is in de daaropvolgende jaren uitgegroeid tot een uitgebreide collectie van zowel binnen- als buitenverlichting. Deze worden geassembleerd in de huidige productielocatie nabij Antwerpen.



Meer informatie:
Authentage
Stokerijstraat 67
2110 Wijnegem
+32 (0) 33 55 10 40
info@authentage.be
www.authentage.be