Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marie's Corner neemt deel aan Antwerp Design Week

'We bieden personaliseerbare zitbanken en fauteuils op basis van ambachtelijke productie'

Marie's Corner neemt deel aan Antwerp Design Week. Dat wordt een event van viering van design en decoratie. Van 7 tot 18 juni worden de deuren van de toonzaal wijd open gezet.

"In amper 30 jaar tijd heeft Marie's Corner zich gevestigd als een referentiemerk in het sofa-universum. Zowel Belgisch als internationaal, heeft het bedrijf zichzelf altijd overtroffen door zijn vermogen om de verschillende Europese invloeden over te nemen om zijn eigen stijl en zijn unieke touch te creëren.

Gezellig en eigentijds. Chique en elegant. Marie’s Corner biedt unieke, eindeloos personaliseerbare zitbanken en fauteuils op basis van ambachtelijke productie. En met maar één obsessie in gedachten: het comfort. Wij zijn ervan overtuigd dat u de best mogelijke reis moet ervaren in al uw interacties met Marie's Corner en onze producten.

Wij geven om u en uw comfort en we hopen dat u net zoveel plezier beleeft aan onze modellen als wij aan het maken ervan", laat het bedrijf weten.

Marie's Corner is een van de ruim 30 deelnemende bedrijven van Antwerp Design Week. Elke onderneming kijkt er enorm naar uit om professionals te verwelkomen in de showroom van 7 tot 18 juni. Men is fier om partner van Antwerp Design Week 2023 te mogen zijn en de collecties op een heel persoonlijke manier aan de bezoekers te kunnen tonen van 7 tot 18 juni.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
www.adw.life  

Marie's Corner
www.mariescorner.com

Publicatiedatum: