Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Joli neemt deel aan Antwerp Design Week

'We vervagen de lijnen tussen binnen- en buitenontwerp'

Joli neemt deel aan Antwerp Design Week. Dat wordt een event van viering van design en decoratie. Van 7 tot 18 juni worden de deuren van de toonzaal wijd open gezet.

"Al meer dan 25 jaar zet een veelzijdig team van Belgische topdesigners ons merk op de kaart. Met 100% Belgisch design, tijdloze concepten en een verfrissende kijk op meubelen. We vervagen de lijnen tussen binnen- en buitenontwerp en combineren gemak, comfort en sterke esthetiek. Onverwoestbaar keramiek, roestvrij staal en gelakt aluminium zijn de Joli-belofte om uw herinneringen en meubels lang mee te laten gaan. Vandaag, morgen en ver daarbuiten. Onze keramische tafelbladen openen een nieuwe wereld van eindeloze ontwerpmogelijkheden. Deze unieke aanpak krijgt een spannend vervolg in ons assortiment stoelen, ligstoelen, kasten en accessoires. Met duurzame kwaliteit en tijdloos design als gemene deler", laat een woordvoerder weten.

Joli is een van de ruim 30 deelnemende bedrijven van Antwerp Design Week. Elke onderneming kijkt er enorm naar uit om professionals te verwelkomen in de showroom van 7 tot 18 juni. Men is fier om partner van Antwerp Design Week 2023 te mogen zijn en de collecties op een heel persoonlijke manier aan de bezoekers te kunnen tonen van 7 tot 18 juni.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
www.adw.life 

Joli
www.joli.be

Publicatiedatum: