Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gardeco Objects neemt deel aan Antwerp Design Week

'We staan niet alleen in voor artistieke creativiteit'

Gardeco Objects neemt deel aan Antwerp Design Week. Dat wordt een event van viering van design en decoratie. Van 7 tot 18 juni worden de deuren van de toonzaal wijd open gezet.Gardeco Objects kan worden beschouwd als een kunstuitgeverij die samenwerkt met zowel opkomende als gerenommeerde ontwerpers en kunstenaars uit alle hoeken van de wereld. Het belangrijkste doel van Gardeco is om kunst en design bij een breder publiek te introduceren via 's werelds meest exclusieve interieurwinkels, gerenommeerde museumwinkels en interieurontwerpers. Het bedrijf staat niet alleen in voor artistieke creativiteit, maar ook voor duurzaamheid en het welzijn van gemeenschappen door lokale projecten te ondersteunen. Dat laat een woordvoerster weten.

Gardeco Objects is een van de ruim 30 deelnemende bedrijven van Antwerp Design Week. Elke onderneming kijkt er enorm naar uit om professionals te verwelkomen in de showroom van 7 tot 18 juni. Men is fier om partner van Antwerp Design Week 2023 te mogen zijn en de collecties op een heel persoonlijke manier aan de bezoekers te kunnen tonen van 7 tot 18 juni.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
www.adw.life 

Gardeco Objects
www.gardeco.eu

Publicatiedatum: