Gerrit van het Oever: 'Het stoort echter ook wel een beetje dat we weer ver aan kop staan'

Gerrit van het Oever, oprichter van Cerriva, laat op social media zijn teleurstelling blijken betreft de deelname aan Design District. "Misschien winnen we eind mei voor de 4e keer op rij de exposantenprijs van Design District 2023. Deze is voor diegene die de meeste relaties uitnodigt krijgt. Je ontvang dan een korting op de deelnameprijs van volgend jaar. Top natuurlijk", begint Gerrit. Maarrrr..."Het stoort echter ook wel een beetje dat we weer ver aan kop staan. Uiteraard winnen we graag maar nog liever zien we een bomvol en megadruk Design District. Daarom bij deze een oproep aan alle exposanten van Design District: nodig al je relaties uit. Maak nieuwsbrieven, zet het op je homepage, gebruik Social Media en bel je beste klanten. Ze moeten allemaal naar Design District 2023 komen. Wie niet kan delen kan niet vermenigvuldigen, toch!?

We zien in de achterkant van ons 'systeem dat er al 'onmeunig' veel mensen een kaartje hebben aangevraagd dus druk wordt het zeker. Maar, lieve collega-standhouders, het kan altijd drukker toch? Dus doe jullie best en nodig uit! Kom op. We hebben nog twee weken. Versla ons. Zouden we geweldig vinden", besluit Gerrit.

Meer informatie:
Cerriva
Textielstraat 6
7575 CA Oldenzaal
+31 (0)85 773 76 33
tiles@cerriva.com
www.cerriva.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.