Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eigenaar van Vloerkledenwinkel.nl

Michiel Kroon is openhartig: 'Bedrijf bleef groeien, maar kreeg er geen energie meer van'

"Afgelopen week een hele mooie podcast opgenomen met Annelies Boonstra over ondernemen. Het was leuk om te doen", laat Michiel Kroon van Vloerkledenwinkel.nl weten op LinkedIn. In de podcast Retail Peper deelt hij openhartig zijn ervaringen als ondernemer. Annelies heeft veel ervaring in de retail bij onder andere bol.com en fonQ.



Vastlopen
"Ben jij een ondernemer die veel kansen ziet en alles aanpakt? Dat zie ik bij veel ondernemers en dat is dé manier om te groeien met je bedrijf. Je wilt snel schakelen en probeert nieuwe mogelijkheden, zoals nieuwe verkoop kanalen Marketplaces, Social, Resellers en ga maar door", schrijft Annelies op social media.

Ze vervolgt: "Of is dit toch niet de manier om te groeien? Op een gegeven moment doe je van alles en wordt het een uitdaging om het beheersbaar te houden. Hoe houd je dan nog alle ballen hoog? Je kan zelf vastlopen. Dat gebeurde Michiel Kroon, de eigenaar van ⁠www.vloerkledenwinkel.nl. Zijn bedrijf bleef groeien, maar op een gegeven moment kreeg hij er geen energie meer van en liep het vast."

Keuzes durven maken
"Inmiddels is zijn bedrijf succesvoller dan ooit en zijn er een aantal verrassende verbeteringen uit voortgekomen die misschien anders nooit waren gebeurd. Het is ontzettend knap hoe Vloerkledenwinkel.nl de switch heeft kunnen maken. Michiel Kroon bijzonder veel dank voor het delen van je ervaring. Ik hoop dat je hiermee andere ondernemers en professionals kan inspireren. Voor mij is Vloerkledenwinkel een goed voorbeeld van een onderneming die keuzes durft te maken. Ze verkopen nu bewust op minder verkoop kanalen en realiseren een beter resultaat", aldus Annelies.

In de podcast deelt Michiel zijn ervaring. Hij vertelt over de ups & downs en wil bespreekbaar maken dat deze fases er ook bij horen. Maar hij laat vooral ook zien dat het mogelijk is om er weer uit te komen. Michiel vertelt over hoe hij dat heeft gedaan en wat hierbij belangrijk is.

Luister hier de podcast Retail Peper met Michiel Kroon van Vloerkledenwinkel.nl.

Publicatiedatum: