Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Verstoring en onrust in de markt leiden tot kansen'

Retailers reageren op mega-aankoop Tempur

Gisteren berichtte Wonen360 dat Tempur Sealy International, leverancier van beddengoed, op het punt staat om een grote concurrent over te nemen. Het Amerikaanse bedrijf wil haar marktpositie versterken door de overname van Mattress Firm, dat in totaal zo'n 2300 fysieke winkels heeft. Vier miljard dollar is Tempur Sealy bereid te betalen.

Het Amerikaanse interieurplatform Furniture Today was benieuwd hoe de markt hierop reageert. Vandaar dat ze in gesprek gingen met een aantal retailers.



Reacties retailers
Michael Fiacco, CEO van Old Brick Furniture & Mattress vertelt dat hij de overname niet als een slechte zaak beschouwt. “Verstoring en onrust in de markt leiden tot kansen. Het is een kwestie van wie hiervan kan profiteren. Het is een vrije markt en ik geloof in de vrije markt. Laten we kijken hoe het uitpakt."

Voor de eigenaar van Gallery Furniture, Jim McIngvale, was het nieuws niet onverwachts. "Er gaan al jaren geruchten, dus het kwam niet als een grote verrassing. Uiteindelijk maakt het niet uit wie wat bezit. Het gaat erom hoe je met je klanten omgaat."

Lees hier de overige reacties.

Publicatiedatum: