Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgische standbouwer zet voet aan wal in US met Best International Exhibit Producer Award

Belgische standbouwer Creaplan Group is door het Amerikaanse Exhibitor Group uitgeroepen tot Best International Exhibit Producer 2023. De award bekroont bedrijven die uitblinken op vlak van kwaliteit, service en innovatie. "Met deze award wordt onze ambitie om verder te groeien in Europa kracht bijgezet", aldus CEO Michael Debaveye.



De prijs gaat uit van Exhibitor Group, uitgever van Exhibitor Magazine, een toonaangevend Amerikaans tijdschrift over beurzen, experiential marketing en bedrijfsevents. Creaplan Group sleepte de Best International Exhibit Producer award in de wacht, een erkenning voor bedrijven buiten de Verenigde Staten die inzetten op kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en meer. Een panel van vakexperts beoordeelde Creaplan Group op basis van een uitgebreid evaluatieproces met meer dan 50 criteria, inclusief standenportfolio, technologische capaciteiten en testimonials van klanten. Dit is de eerste collectieve prijs voor Creaplan Group – de individuele standprojecten van Creaplan vielen in het verleden al meermaals in de prijzen op de World Exhibition Stand Awards.



Voet aan wal in de VS
CEO Michael Debaveye mocht de prijs in ontvangst nemen op het exhibitorlive event in Louisville. “Met Creaplan Group realiseren we projecten over heel Europa vanuit onze hoofdkantoren in België en Nederland; Creaplan doet dat voor het standen- en interieurgedeelte, zusterbedrijf For Live neemt de live events voor zijn rekening. Met deze award wordt onze ambitie om verder te groeien kracht bijgezet, net als ons netwerk met de Amerikaanse markt, die ook vaak projecten in Europa moet realiseren.”



Welgekomen erkenning
Vincent Lievens, COO van Creaplan, vertelt. "Deze prijs is een welgekomen erkenning voor het harde werk van de laatste jaren, en het resultaat van onze recente investeringen in mensen en innovatieve technologieën en materialen. We kijken uit naar wat de toekomst brengt, maar blijven alleszins volop inzetten op onze missie om bezoekers te imponeren en entertainen op de beursvloer, events en daarbuiten."

Meer informatie:
Creaplan
Karreweg 17
9810 Nazareth
+32 9 381 80 30
info@creaplan.be
www.creaplan.be

Publicatiedatum: