Christiaan Tebrunsvelt van cFORMS over laatst toegevoegde label:

"Dit wordt in paar jaar tijd m'n grootste merk"

Christiaan Tebrunsvelt legt zich als handelsagentuur toe op de verkoop van glazen accessoires voor het interieur, de keuken, de badkamer en de tuin. In totaal vertegenwoordigt cFORMS zes verschillende labels. Ichendorf Milano is het meest recente merk dat toe is gevoegd aan het assortiment en dit blijkt een groot succes te zijn.

"De glazen ornamenten en het servies zijn nu ongeveer een jaar onderdeel van het aanbod", legt Christiaan uit, die erg enthousiast is over het label. "Je ziet dat de vraag naar Ichendorf Milano in een rap tempo toeneemt. Ik verwacht zelfs dat het binnen een paar jaar mijn grootste merk gaat worden."


Christiaan Tebrunsvelt van agentuur cFORMS in de showroom bij Trade Mart Utrecht.

Fantasia-collectie
Voornamelijk de Fantasia-collectie slaat enorm aan bij het publiek. "Het is decoratieve glaswerk, maar is tegelijkertijd ook functioneel. Het is speels en elegant. Ook als gift zijn de producten uitstekend. De reacties op de lijn zijn erg positief. De Fantasia-collectie gaat echt als de brandweer", vertelt Christiaan.


Marine Garden, ontworpen door Alessandra Baldereschi.

Door heel Europa
Door heel Europa heen wordt het glaswerk van Ichendorf Milano gepresenteerd. Naast de beurzen in Utrecht, Parijs en Frankfurt was het bedrijf ook aanwezig in Milaan. Een thuiswedstrijd voor de glaswerkspecialist. In 1990 werd in Milaan namelijk het stijlcentrum Ichendorf opgericht, het creatieve ontmoetingspunt van kunstenaars en ontwerpers. "Ook tijdens Salone del Mobile waren bezoekers positief verrast. Je ziet dat er elk jaar weer sloten aan nieuwe klanten bijkomen."


Botanica ontworpen door Alessandra Baldereschi.

Van Keulen naar Milaan
Voordat Ichendorf in Milaan neerstreek was het actief in Duitsland. In een klein stadje in de buurt van Keulen, genaamd Quadrath-Ichendorf begon de geschiedenis van de onderneming. In de vroege jaren van de twintigste eeuw werd er door veel meester-glazeniers gebruik gemaakt van een mix van stoffen, waaronder silica, om vorm te geven
aan objecten die konden voldoen aan de verfijnde smaak van die periode. Vandaag de dag variëren de gebruikte materialen bij Ichendorf Milano van steengoed, geïntroduceerd in 2019, tot traditioneel glas, kristal en borosilicaat.


Botanica ontworpen door Alessandra Baldereschi. 

Benieuwd naar het glaswerk van Ichendorf Milano? Maak dan een showroomafspraak met Christiaan. cFORMS beschikt over een vaste stand bij Trade Mart Utrecht. Hier staat een deel van het assortiment tentoongesteld.

Meer informatie:
cFORMS
Annevillelaan 1 A3
4851 CA Ulvenhout
+31 (0)6 - 52 33 02 31
info@c-forms.nl
www.cforms.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.