Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Een nieuwe dimensie voor buitenleven in harmonie met de natuur'

Ethimo en Studio Amdl Circle presenteren Cosmo

Met Cosmo vertellen Ethimo en Studio AMDL CIRCLE het verhaal van een 'mooi' idee voor het buitenleven, een designconcept dat het meest harmonieuze aspect van de relatie tussen architectuur, mens en natuur tot uitdrukking wil brengen, waarbij design de metataal is die een dialoog aangaat met de omgeving.

Cosmo is de schaduwrijke pergola die het landschap leefbaar maakt door een elegante hedendaagse esthetiek te combineren met de mogelijkheid om dezelfde sensaties van comfort, warmte en gezelligheid te creëren als binnen in huis. Cosmo beantwoordt aan de wens om een privéruimte te creëren, een 'buitenhuis' dat in elk seizoen en op elk moment van de dag kan worden gebruikt, naar wens ingericht met lounge- en/of eetsetsets.



De grootschalige architectuur past prachtig in verschillende buitenomgevingen en creëert een intiem, beschermd en bevoorrecht perspectief op de omgeving, waardoor de band tussen mensen en vegetatie wordt versterkt.

De stevige kolommen die de structuur vormen zijn gemaakt van geborsteld teakhout, het perfecte materiaal voor buitengebruik en een materiaal dat het hele project een organische, milieuvriendelijke uitstraling geeft. Het dak bestaat uit gegoten aluminium 'takken' die zich uitstrekken om de stoffen luifel te ondersteunen. Cosmo is uitgerust met ingebouwde LED's, die niet alleen 's avonds voor de juiste verlichting zorgen, maar ook reflecteren op het doek om een heerlijk ontspannen sfeer te creëren, waardoor de hele structuur gezelliger wordt.

De grootste versie meet 270 cm hoog en biedt meer dan 4 meter schaduw dankzij de luifel van 320x320 cm. Deze schaduwpergola is een flexibel modulair systeem met verschillende configuratiemogelijkheden en kan op zichzelf staan of tegen een muur, aangepast aan de beschikbare ruimte.

Als onderdeel van Ethimo's constante streven om het buitencomfort te verbeteren door middel van design, vertegenwoordigt Cosmo een extra dimensie van welzijn, een uitnodiging om te ontspannen en te socialiseren in de open lucht. Met Cosmo hebben Ethimo en Studio AMDL CIRCLE een architectuur gecreëerd die functie en vorm combineert, die in staat is een dialoog aan te gaan met het landschap en het naadloos te versterken.

Meer informatie:
Ethimo
www.ethimo.com

Publicatiedatum: