Bedtextielmerk houdt grootse openlucht sleep-in bioscoop van Nederland

Walra houdt ter ere van haar 150 jarig bestaan de grootste sleep-in openlucht bioscoop van Nederland. Aanstaande zondag 14 mei, op Moederdag, kan men terecht in de Hermitage in Amsterdam voor een bekende feelgoodfilm. De 150 opgemaakte bedden staan klaar voor alle moeders.Tijdens de CineMOM brengen 150 moeders 150 minuten op 150 bedden hun Moederdag door. In de tuin van Hermitage Amsterdam staan opgemaakte bedden klaar met heerlijke zachte kussens en dekens. De film Mother’s Day zal worden gedraaid tijdens het evenement.

"Vroeger spaarde elke Nederlandse vrouw een complete uitzet van Walra bij elkaar, waarmee ze hun kinderen voorzagen van goede producten wanneer zij het nest verlieten. Met de CineMOM willen we onze trouwe klanten bedanken door een moment te creëren waarbij ze dat moment voor zichzelf kunnen delen met dierbaren. We geven niet om het geven, maar omdat onze dierbaren zo belangrijk voor ons zijn - zoals de moeders van Nederland al generaties lang om hun kinderen geven", aldus Ed Veelenturf, eigenaar van Walra.

Meer informatie:
Walra
Tel.+31 (0)40 309 55 06
WhatsApp: +31 (0)40 309 55 06
info@walra.nl
www.walra.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.