Kranenspecialist Kludi rondt Smart Luxury segment af met een nieuwe serie

Badkamers spelen in de binnenhuisarchitectuur een sleutelrol bij het creëren van een individuele woonstijl. Ook in de badkamer is stijl een persoonlijke keuze. Daarom richt hedendaagse badkamerdesign zich op stijlwerelden, trends en exclusiviteit om individualiteit tot uitdrukking te brengen. Hier speelt Kludi met zijn designgerichte Smart Luxury-assortiment op in. Het omvangrijke assortiment van mengkranen in de stijlen ‘Contemporary’, ‘Modern Classic’, ‘Puristic’ en ‘Avantgarde’ biedt verschillende mogelijkheden voor de inrichting van een badkamer naar individuele wens en stijl. De nieuwe serie Kludi Louva voegt hier nog extra mogelijkheden aan toe.Woonaccenten in de moderne badkamer
Met Louva biedt Kludi een nieuw assortiment badkamermengkranen binnen de stijl ‘Contemporary’. Louva overtuigt door ongekunstelde elegantie en weldadige lichtheid. De vormentaal is kernachtig en ongecompliceerd en komt tot uiting in de heldere lijnen en het harmonieuze samenspel van geometrische vormen. Daarvoor zorgt de conisch gevormde schacht van de wastafelmengkraan, in combinatie met de vlakke, zeer platte uitloop en de daarop afgestemde halfronde hendel.

"De spannende combinatie van de klassieke L-vorm en de ongekunstelde lichtheid geeft Louva een unieke, tijdloze elegantie. Niet opdringerig, maar juist met een sympathieke uitstraling", legt ontwerper Michael Stein uit. Louva past bij uitstek bij de bewuste soberheid in de hedendaagse architectuur en interieurinrichting en verrijkt deze tegelijkertijd met behaaglijke woonaccenten.

De ééngreepsmengkranen voor wastafel en wand zijn standaard uitgerust met moderne waterbesparende technologieën, die de doorstroming beperken tot vijf liter per minuut – zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Verdere besparingen zijn te realiseren met de EcoPlus wastafelmengkraan, die alleen koud water levert als de hendel in de middelste stand staat. Het Kludi Louva-assortiment omvat ook inbouw- en opbouwversies voor bad en douche. De serie is verkrijgbaar in de oppervlakken chroom, matzwart en matwit.Recyclebaar en composteerbaar
Kludi past zijn duurzame verpakkingsconcept ook toe op zijn kranenassortiment – zoals het met alle nieuwe producten sinds 2019 doet. Het is het beleid van het bedrijf om alleen milieuvriendelijke materialen te gebruiken, die ofwel hergebruikt ofwel na gebruik gecomposteerd kunnen worden. “Het vermijden van niet-recyclebare kunststoffen is tegenwoordig een must als we duurzaamheid serieus willen nemen”, zegt marketingdirecteur Arndt Papenfuss. “Daarom gebruiken we biobased alternatieven gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.”

Meer informatie:
Kludi
www.kludi.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.