"Ik denk dat het echt weer een gave beurs gaat worden"

Oude vaste kracht keert terug tijdens Trendz

Het is alweer bijna 2,5 jaar geleden sinds bezoekers van Trendz de nieuwste collecties van Jodeco Glass konden bewonderen. Begin 2021 nam de groothandel in decoratief glaswerk voor het laatst deel aan de vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem. Maar oude tijden herleven, want het bedrijf uit Dinxperlo (dat vele jaren een vaste waarde was) keert terug."Naar aanleiding van goede gesprekken met de organisatie hebben we ervoor gekozen om weer met veel plezier mee te doen", vertelt Jeroen Blaauw, directeur van Jodeco. Er is een periode sceptisch geweest over de rol van de beurzen. Vooral rondom de coronacrisis zag hij de meerwaarde er niet zo van in. Daarom schitterde de groothandel een tijdje in afwezigheid. "Maar mensen zijn toch echt wel weer toe aan beurzen. Om de handel te zien, maar vooral ook om mensen te spreken." 

En juist dat laatste aspect is volgens Jeroen belangrijk. "Een beurs draait niet alleen om verkopen, maar ook juist om het sociale gedeelte. Even bijkletsen, kijken waar de handel zit, vragen hoe het gaat bij iemand en de nieuwe dingen spotten." Tijdens de najaarseditie op 27, 28 en 29 augustus kunnen bezoekers de nieuwste kerstcollecties van Jodeco verwachten.

Ook bij de organisatie van Trendz zijn ze blij met de terugkeer van Jodeco. "Ze zijn erg enthousiast dat we weer deel zullen nemen. En wij natuurlijk ook. Ik denk dat het echt weer een gave beurs gaat worden. We gaan onze schouders eronder zetten er weer een feestje van maken, op zijn Jodeco's", besluit Jeroen.

Meer informatie:
Jodeco Glass
Anholtseweg 34
7091 HB Dinxperlo
+31 (0) 315 65 71 65
info@jodecoglass.nl
www.jodecoglass.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.