Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project in Beeld:

JEE-O International trots op gerestylde toiletruimte van business lounge N.E.C.

Bij JEE-O zijn ze trots op de gerestylde toiletruimte van de business lounge bij N.E.C. Nijmegen. Het design van JEE-O zorgt voor de finishing touch, daar waar sport en business samenkomen. Nadat de kleedruimtes eind vorig jaar zijn voorzien van douches, waskommen en kranen uit de slimline serie, heeft nu de toiletruimte van de business lounge ook de boost gekregen die het verdient.



Samen met MATO verlichting, Hofmans at Home, en De Bruijn en Schoonderwoerd BV heeft JEE-O International het ontwerp van C5 Projectinrichting tot leven gebracht.



“Wie mij persoonlijk kent weet dat ik, als sportman in hart en nieren, de club al jarenlang een warm hart toedraag; als supporter maar ook als sponsor. Dat ik nu als ondernemer vanuit mijn eigen business een bijdrage kan leveren aan de topprestatie van N.E.C., maakt me trots", aldus JEE-O op LinkedIn.



Meer informatie:
JEE-O
Energieweg 72
6541 CZ Nijmegen
www.jee-o.com

Publicatiedatum: