5 jaar geleden sprong Shannon Daans in het diepe

"Wat is de tijd toch snel gegaan", begint interieurstyliste Shannon Daans op LinkedIn. "Vijf jaar geleden sprong ik in het diepe en besloot ik mijn eigen bedrijf te starten, een avontuur dat ook zeker niet altijd makkelijk is geweest om vanuit niets, een goed lopend bedrijf op te zetten. Maar wat ben ik ontzettend dankbaar voor al die mooie projecten die ik al heb mogen realiseren en alle leuke klanten die ik heb. Stuk voor stuk maken zij dat mijn werk iedere dag weer een feestje is en buiten dat het ondernemerschap soms ook zwaar kan zijn zou ik dit alles voor geen goud willen missen."Shannon wil even stilstaan bij alles wat ze allemaal bereikt heeft in die afgelopen 5 vijf jaar want, "soms vergeet je als ondernemer even stil te staan en te kijken waar je staat en wat je al bereikt hebt. We willen altijd maar doorgaan, iedere dag het beste uit jezelf halen, jezelf ontwikkelen zowel in je vakgebied als op persoonlijk vlak. Vooruitstrevend zijn en nieuwe doelen stellen, want voordat je je doelstelling hebt bereikt heb je alweer een nieuw doel voor ogen. Ik denk dan ook dat je als ondernemer nooit 'klaar' bent met leren en altijd bezig bent om nieuwe kansen te zien die op je pad komen en iedere dag opnieuw streeft naar verbetering en groei."

Maar nu even niet, nu staat ze even stil om te vieren wat ze al bereikt heeft. "Ik ongelofelijk trots. Uiteraard zou ik Shannon niet zijn als ik hier niet iets ontzettend leuks voor bedacht zou hebben. De afgelopen maanden heb ik namelijk achter de schermen hard gewerkt aan een boek. Een trendboek vol met leuke tips en inspirerende foto's van alle mooie projecten die ik de afgelopen vijf jaar heb mogen realiseren en wat zijn het er een hoop! Morgen is het dan zover en kan ik de eerste druk op gaan halen maar vandaag gaan we eerst nog even Genieten. Ik zeg proost en op naar de volgende vijf jaar", besluit Shannon.

Meer informatie:
SD Styling
06 - 38 75 38 21
info@sdstyling.com
www.sdinterieurstyling.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.