Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ik ga iets heel anders met mijn leven doen"

Meubelwinkel met eigen werkplaats en spuiterij houdt na 70 jaar op met bestaan

In de afgelopen 70 jaar is woonwinkel HG Woonidee uit Wijchen een begrip in de regio geworden. De interieurspecialist heeft een showroom, werkplaats en spuiterij onder één dak. Echter is er na jaren met veel plezier en inzet besloten te stoppen. "We vonden het fijn om jullie te mogen voorzien van een prachtig interieur en hebben dit altijd met veel plezier gedaan. Wij danken al onze klanten voor het vertrouwen", valt te lezen op de website.



Sinds 2017 is de winkel in handen van de 43-jarige Roel van Elk. Over zijn besluit om met de winkel te stoppen, wil hij niet uitweiden. "Ik ga iets heel anders met mijn leven doen. Wat precies, weet ik nog niet", vertelt hij tegen het Algemeen Dagblad.



In de showroom van HG Woonidee zijn de zelf gefabriceerde boekenkasten, inloopkasten, TV kasten en kledingkasten te vinden. Maar ook design keukens, zitmeubelen, eettafels, verlichting, karpetten en decoratieartikelen worden hier gepresenteerd. Momenteel zijn de deuren geopend voor de leegverkoop. Morgen, zaterdag 6 mei, is de laatste dag.

Meer informatie:
HG Woonidee
Edisonstraat 4
6604 BV Wijchen
024-6419919
info@hgwoonidee.nl
www.hgwoonidee.nl

Publicatiedatum: