Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Collectie van Duravit onderscheiden met award

De Elle Deco International Awards (EDIA), gelanceerd in 2003, is een internationaal evenement waar de 25 hoofdredacteuren van Elle Decoration samenkomen om de wereldwijde top in design te belonen in 15 categorieën. In de categorie 'badkamer' is de badkamerserie Zencha, ontworpen door Sebastian Herkner voor Duravit, dit jaar uitgeroepen als de winnaar.

Zencha
"Contemplatie, ontspanning en een ruimte die helemaal van jou is, zoals je eigen privé Onsen (Een Japanse badgelegenheid met water uit een geiser)", zo omschrijft Duravit de collectie.

Dit was het concept waaruit Sebastian Herkner zijn inspiratie putte bij het ontwerpen van de Zencha-collectie, gebaseerd op traditionele Japanse rituelen en vakmanschap. Het vrijstaande bad kenmerkt zich door een afgeronde bodem en iets uitstekende bovenrand, terwijl de licht hellende rugleuningen binnenin zorgen voor een comfortabele onderdompeling. Dit stuk is gemaakt van DuraSolid, een materiaal dat fluweelachtig aanvoelt, en is verkrijgbaar in vierkante en rechthoekige versies.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl

Publicatiedatum: