Kris De Rydt van The Deco Factory: “We plannen een grote opening later dit voorjaar”

Onlangs is The Deco Factory in Schoten open gegaan, bewust met stille trom. Eerder werd na overname van de winkel Costa proefgedraaid in een klein pand. Maar over een tijdje zal er groot uitgepakt worden. Dat vertelt Kris De Rydt tegen Het Nieuwsblad.

“We plannen nog een grote opening later dit voorjaar”, kondigt Kris aan. “Ik ben blij dat we nu ook in Schoten actief zijn want ik ken deze gemeente goed. We hebben namelijk echt wel wat te bieden en dat in een tijd dat veel interieurzaken het voor bekeken houden. En onze ruime parking, zowel voor- als achteraan, is een extra troef.”The Deco Factory verzorgt al meer dan 45 jaar woninginrichtingen. Mensen kunnen hier terecht voor raamdecoratie, muurbekleding, verf, vloerbedekking en woonaccessoires. Tevens beschikt het interieurbedrijf, met vestigingen in Schoten, Bornem en Dendermonde, over een eigen atelier.

Meer informatie:
The Deco Factory
Verbertstraat 54
2900 Schoten
0475 90 62 37
info.schoten@thedecofactory.be
www.thedecofactory.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.