Verlichtingsmerk Luminello opent dit weekend nieuwe pand in Belgische Eke

Stilstaan is achteruitgaan, dus kijkt het verlichtingsmerk Luminello vooruit! De voorbije periode waren ze op zoek naar een ruimte waar hun klanten kennis kunnen maken met de producten, èn waar ze tegelijk de burelen en magazijn konden onderbrengen.
Toen er een pand te koop kwam met een topligging, hebben ze dan ook niet getwijfeld.
 
Sinds de start van Luminello 11 jaar geleden, staat CEO Sven Algoet zelf in voor het ontwerp van het ganse gamma, met een groot hart en passie voor het ambacht dat verlichting is. ''Heel bewust kiezen we enkel voor echt duurzame materialen zoals koper, messing en pyrexglas, en zijn we trots dat al onze toeleveranciers van dichtbij komen.''


 
''Een Luminello armatuur moet je eens van dichtbij kunnen bewonderen, kunnen vastnemen, zodat je de kwaliteit kan ervaren.
In onze concept store krijg je hiertoe zeker de kans! Tegelijk kan je onze partners ontdekken, die dezelfde waarden en kwaliteit belichamen: een mooie tafel van Robu, Home Control van Niko, geluid van Artsound, potterie van Atelier Vierkant, artwork van Wim Vandersleyen en Loewe staat in voor het beeld.
Allemaal topmerken die we combineren in ons concept, een concept dat open staat om te gebruiken door architecten, projectpartijen, klanten etc.''
 
''Op deze manier creëren we een netwerk waar zowel onze klant als onze partners een meerwaarde uit kunnen halen. Een dergelijke kruisbestuiving realiseren is iets waar ik heel hard in geloof als ondernemer,'' aldus Sven Algoet.
 
Op 5 en 6 mei houden ze open dagen, iedereen welkom zonder afspraak tussen 10 en 18h. 
Vanaf 8 mei kan je via de site een afspraak maken.

Meer informatie:
Luminello
Tulpenstraat 15 Eke (België)
www.luminello.be/conceptstore 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.