Best for Interiors biedt 'All-In-House Service' aan van Oranje Furniture Care

Best for Interiors heeft, naar eigen zeggen, mooi nieuws! Vanaf heden bieden zij bij al hun zitmeubelen namelijk het nieuwe All in House 'Just Enjoy' 5 jaar pakket aan!

Vanaf heden is het mogelijk de klant de komende 5 jaar zorgeloos laten genieten van het nieuwe zitmeubel en verzekerd laten zijn van een optimale vlek & garantieregeling.

Hoe? Bestel de All-in house Service van Oranje Furniture Care direct bij aanschaf van het artikel. Consumenten kunnen deze service niet rechtstreeks aanschaffen wat betekent dat de members van Best for Interiors een super mooie extra service kunnen leveren.

“All-In-House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel dat de gebruikelijke 2 jaar volledige garantie van het CBW verlengt naar 5 jaar aanvullende service! De garantie periode wordt als het ware uitgebreid, waardoor klanten de zekerheid hebben van 5 jaar probleemloos en vlekkeloos genieten.

Het contact over schade/garantie of vlekken loopt rechtstreeks tussen de klant en All in House wat members van BFI extra ontzorgd! En zoals je van Best for Interiors mag verwachten hoef je niet te voldoen aan minimale afnames. De bulk inkoop hebben zij al voor voor hun members gedaan! Afname kan dus per stuk

Meer informatie:
Best for Interiors - All in house 
www.bestforinteriors.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.