Ideal Standard lanceert complete badkamer collectie

i.ife is de nieuwe en complete badkamer collectie van Ideal Standard. Van douchevloeren, douchewanden, baden, fontein- en wastafelkranen, bad- en douchekranen tot en met toiletten, wastafels en meubels. De badkamermeubels zijn in vele kleuren, afmetingen en uitvoeringen beschikbaar.

De i.life meubelserie bestaat uit onderkasten met één of twee lades en bijpassende kolomkasten. De deuren en lades zijn voorzien van een softclose sluiting wat fijner is in het gebruik en beter voor de levensduur. Het hout dat voor de i.life meubels wordt gebruikt is duurzaam geproduceerd en is FSC- en PEFC-gecertificeerd. De i.life badkamermeubelen zijn verkrijgbaar in zeven mooie kleuren en handgreep in chroom of mat zwart.i.life S
Voor de kleinere badkamer- en toiletruimtes biedt i.life S de perfecte oplossing. Voor deze serie is gebruik gemaakt van hetzelfde strakke design van de i.life B vormgeving maar dan toegepast op een ondiep ontwep waardoor het een mooie ruimtebesparende oplossing is. Diepte meubelen: 38 cm.

i.life A
Een slimme collectie, waar design, hygiëne en kosten mooi samenkomen. Zachte ronde vormen van de wastafel gecombineerd met de fraaie eigentijdse look van het meubel. Diepte meubelen: 44 cm.

i.life B
Een eigentijdse collectie met een wat strakkere vormgeving en nog meer mogelijkheden. Zo zijn er voor de i.life B meubelen ook afdekbladen beschikbaar in de zeven meubelkleuren waardoor het meubel ook geschikt om te combineren met waskommen. Diepte meubelen: 50,5 cm.

Meer informatie:
Ideal Standard Nederland B.V.
Hambakenwetering 3
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
(077) 355 08 08
idealstandard.nl@idealstandard.com
www.idealstandardnederland.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.