Foscarini presenteerde 7 nieuwe eyecatchers tijdens de Milan Design Week 2023

Tijdens de Milaan Design Week 2023 presenteerde Foscarini haar productnieuws op de beurs en in de showroom. De zeven nieuwe lampen drukken allemaal het DNA van het bedrijf uit: langdurige samenwerkingen met creatieve mensen, interesse in nieuwe ontwerptalen en -talenten en de zoektocht naar spannende materialen om uitdagingen aan te gaan en andere vormen van expressie te vinden.

FREGIO is het nieuwe ontwerp van Andrea Anastasio, gerealiseerd in samenwerking met de historische ambachtelijke werkplaats Gatti in Faenza. Het is een bloemig bas-reliëf waarmee Foscarini de expressieve mogelijkheden van keramiek verkent.

In samenwerking met Andrea Anastasio presenteert Foscarini INTERVALLO, een kunstwerk waarin licht wordt gebruikt als materiaal om vormen en volumes te ontwerpen.

CHAPEAUX is de naam van de nieuwe tafellamp van Rodolfo Dordoni - met drie verschillende kappen, gemaakt van verschillende vormen en materialen (metaal, geblazen glas en porselein), lijkt hij te zweven.

FLEUR is een op batterijen werkend, draadloos en draagbaar lichtgevend object, ontworpen door Rodolfo Dordoni. Fleur combineert decoratie en functionaliteit.

Ook Foscarini blijft op zoek naar talent - bijvoorbeeld bij de jonge Deense ontwerpster Felicia Arvid. PLI is een lichte en poëtische hanglamp die twee verschillende lichteffecten biedt in hout of papier.

ANOOR is het resultaat van een nieuwe samenwerking met Oscar en Gabriele Buratti. Een wand- en plafondlamp die specifiek gericht is op interieurontwerpers die op zoek zijn naar decoratieve en tegelijkertijd functionele oplossingen.

Ludovica + Roberto Palomba zetten hun onderzoek naar geblazen glas voort en presenteren HOBA, een serie lampen met organische vormen, asymmetrisch en onregelmatig.

Meer informatie:
Foscarini
www.foscarini.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.