Laufen Benelux bestaat 25 jaar

Laufen, fabrikant van badkameroplossingen, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum in de Benelux. Laufen is opgericht in 1892 en heeft een lange geschiedenis van innovatie en vakmanschap. Het bedrijf is wereldwijd actief en staat bekend om haar samenwerkingen met toonaangevende designers en architecten. Laufen Benelux, opgericht in 1998, heeft sindsdien een sterke positie opgebouwd als leverancier in de badkamerindustrie.

In de afgelopen 25 jaar heeft Laufen Benelux zich gevestigd als een belangrijke speler in de markt. Het bedrijf heeft zich gericht op het ontwerpen en leveren van producten van hoge kwaliteit, met een uitstekend design en innovatieve technologie.

Managing Director Eric Meijer van Laufen Benelux, zegt: "We zijn erg trots op wat we hebben bereikt in de afgelopen 25 jaar. We hebben hard gewerkt om onze klanten en partners te voorzien van hoogwaardige badkameroplossingen en we zullen blijven investeren in innovatie en ontwikkeling om onze positie als premium merk in de markt te versterken."

Het jubileumjaar zal worden gevierd met verschillende activiteiten, die de toewijding aan de klanten en partners benadrukken.

Laufen Benelux is gevestigd in Houten, Nederland. De locatie beschikt ook over een show space en biedt mogelijkheden voor het op afspraak ontvangen van klanten, organiseren van informatiebijeenkomsten en het verzorgen van producttrainingen. De show space is bedoeld voor de vakhandel, maar ook de consument is van harte welkom om de Laufen producten te bezichtigen.

Meer informatie:
Laufen Benelux B.V.
Meidoornkade 2a
3992 AE, Houten
www.laufen.nl  – www.laufen.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.