Originalhome ondersteunt vrouwen op het platteland van Bangladesh

Hoewel er de afgelopen decennia vooruitgang is geboekt in de empowerment van vrouwen in Bangladesh, worden veel vrouwen nog steeds geconfronteerd met uitdagingen en strijd voor financiële onafhankelijkheid. Vooral de 62% vrouwen die op het platteland van Bangladesh wonen. Daarom ondersteunt Originalhome deze vrouwen door middel van duurzaam interieurontwerp.Originalhome biedt deze vrouwen eerlijke kansen op werk en gelijke beloning, die kunnen worden gecombineerd met kinderopvang en andere gezinsverantwoordelijkheden. Handwerk, zoals het spinnen en weven van Khadi-textiel, biedt banen met een lage instap en heeft tegelijkertijd een lage impact op het milieu.

"Samen kunnen we lokale gemeenschappen beïnvloeden door duurzame en ethische productie te ondersteunen, traditionele handwerkpraktijken te behouden en de sociaaleconomische positie van vrouwen te verbeteren", aldus Originalhome.Meer informatie:
Originalhome
Burgemeester Pabstlaan 10
2131 XE Hoofddorp
+31 (0)23 7857708
hello@originalhome.nl
www.originalhome.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.