Cosentino ontcijfert tijdloze schoonheid Travertin

Travertine Kode is een van de series uit de nieuwste Pietra Kode collectie van Cosentino, ontworpen door Daniel Germani. Deze collectie herinterpreteert de tijdloze schoonheid van klassieke Italiaanse stenen, door Dekton getransformeerd tot een collectie voor de architectuur van de toekomst.

Het natuursteen Travertin wordt ontcijferd en vervolgens opnieuw gecodeerd in Dekton, waardoor de eigenschappen en de vele mogelijkheden voor architectuur en design worden verbeterd. De nieuwe kleuren ademen eigentijdse elegantie in het ontwerp, waarbij de rijke tinten en texturen een zintuiglijke ervaring creëren die het oog te boven gaat. Dankzij het CO2-neutrale Dekton kan de collectie worden gebruikt in een vrijwel onbeperkt aantal binnen- en buitentoepassingen.

Travertine Kode hercodeert de steen waaruit Rome is gebouwd, in een nieuwe technologische visie op het materiaal dat de klassieke kunst deed schitteren en de Renaissance-architectuur inspireerde. Twee elegante ontwerpen vol nuances, die doen denken aan de soberheid van de klassieke stijl.

Meer informatie:
Cosentino
www.cosentino.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.