XLBOOM neemt deel aan Antwerp Design Week

'Een langdurige traditie in tijdloos design'

XLBOOM neemt deel aan Antwerp Design Week. Dat wordt een event van viering van design en decoratie. Van 7 tot 18 juni worden de deuren van de toonzaal wijd open gezet.

'Een sterk stel en even sterke zakenpartners. XLBOOM werd in 1997 opgericht door Geert-Jan Van Cauwelaert en Ann De Cock. Sindsdien ontwikkelen ze decoratieve woonaccessoires en in de loop der jaren is het merk uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Belgische designmarkt. Doordacht ontwerp voor binnen en buiten. Een langdurige traditie in tijdloos design. Originaliteit en kwaliteit kenmerken het verhaal van dit Antwerpse bedrijf. Alle producten zijn gemaakt door en exclusief voor XLBOOM.'

XLBOOM is een van de ruim 30 deelnemende bedrijven van Antwerp Design Week. Elke onderneming kijkt er enorm naar uit om professionals te verwelkomen in de showroom van 7 tot 18 juni. Men is fier om partner van Antwerp Design Week 2023 te mogen zijn en de collecties op een heel persoonlijke manier aan de bezoekers te kunnen tonen van 7 tot 18 juni.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
www.adw.life

XLBOOM
www.xlboom.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.