Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verellen neemt deel aan Antwerp Design Week

'We bedenken, ontwerpen en creëren lustobjecten voor in huis'

Verellen neemt deel aan Antwerp Design Week. Dat wordt een event van viering van design en decoratie. Van 7 tot 18 juni worden de deuren van de toonzaal wijd open gezet.



'Verellen is meer dan zomaar een meubellabel. We bedenken, ontwerpen en creëren lustobjecten voor in huis. Het is ons vak en onze passie. Het verhaal begon in Antwerpen, de geboorteplaats van Tom & Sabine Verellen, waar oud en nieuw – modern en traditioneel – in natuurlijke harmonie zijn. We spoelen snel door naar High Point, North Carolina, waar de knowhow op het gebied van het maken van meubels vast zit en talent in overvloed aanwezig is. De Verellens rekruteerden een gepassioneerd en creatief team van mannen en vrouwen om mee te nemen leven naar hun unieke ideeën. Bedacht in België, geperfectioneerd in Amerika.'

'Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Maatwerk is waar we van houden. Verellen doet gestoffeerde meubelen als geen ander. We nodigen je uit om zelf te gaan zitten en we zijn er vrij zeker van dat het liefde op het eerste gezicht zal zijn.'

Verellen is een van de ruim 30 deelnemende bedrijven van Antwerp Design Week. Elke onderneming kijkt er enorm naar uit om professionals te verwelkomen in de showroom van 7 tot 18 juni. Men is fier om partner van Antwerp Design Week 2023 te mogen zijn en de collecties op een heel persoonlijke manier aan de bezoekers te kunnen tonen van 7 tot 18 juni.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
www.adw.life