Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Goodwill neemt deel aan Antwerp Design Week

'Onze producten bruisen van de fantasie en originaliteit'

Goodwill neemt deel aan Antwerp Design Week. Dat wordt een event van viering van design en decoratie. Van 7 tot 18 juni worden de deuren van de toonzaal wijd open gezet.

'Met meer dan 35 jaar ervaring is Goodwill een gevestigde waarde in de decoratiesector, getuige hiervan is de 1200 m² grote showroom met zijn uitgebreide en gevarieerde selectie decoraties en accessoires voor Kerst en andere feestelijke gelegenheden.

Het designteam zorgt voor een constante vernieuwing van kwaliteitsvolle producten die bruisen van de fantasie en originaliteit en die geschikt zijn voor elk interieur, traditioneel maar met een eigentijdse touch. Goodwill is dan ook bijzonder trots op zijn eigen merk "Heart by Goodwill". Het metalen hartvormige label staat garant voor de unieke verbeeldingskracht en het talent van een zeer ervaren design en productieteam.

Naast de Kerstcollectie biedt Goodwill ook een Lentecollectie en Halloweenthema aan. Deze collecties worden aangevuld door merken als Katherine’s Collection en Mark Roberts Collectibles van wie Goodwill de officiële distributeur is voor Europa, Azië en het Midden Oosten.'



Goodwill is een van de ruim 30 deelnemende bedrijven van Antwerp Design Week. Elke onderneming kijkt er enorm naar uit om professionals te verwelkomen in de showroom van 7 tot 18 juni. Men is fier om partner van Antwerp Design Week 2023 te mogen zijn en de collecties op een heel persoonlijke manier aan de bezoekers te kunnen tonen van 7 tot 18 juni.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
www.adw.life 

Goodwill
www.goodwill.be