Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
D&M neemt deel aan Antwerp Design Week

'We zetten sterk in op design'

D&M neemt deel aan Antwerp Design Week. Dat wordt een event van viering van design en decoratie. Van 7 tot 18 juni worden de deuren van de toonzaal wijd open gezet.

'D&M is een Belgisch bedrijf dat werd opgericht in 1992, waardoor we voor onze ontwerpen kunnen terugvallen op een grondige expertise op het vlak van texturen, technieken en materialen. Vandaag zijn we voorlopers op het gebied van trends en ontwikkelingen in de sector en zijn we tevens steeds op zoek naar duurzame materialen en productieprocessen. Van fotografie over de vormgeving tot de styling van boetieks: ons D&M is een Belgisch bedrijf dat werd opgericht in 1992, waardoor we voor onze ontwerpen kunnen terugvallen op een grondige expertise op het vlak van texturen, technieken en materialen. Vandaag zijn we voorlopers op het gebied van trends en ontwikkelingen in de sector en zijn we tevens steeds op zoek naar duurzame materialen en productieprocessen. Van fotografie over de vormgeving tot de styling van boetieks: ons jong creatief team drukt een heel eigen D&M stempel op al onze collecties.'

Inspireren
'Dat is wat we doen, sinds de start van D&M. We zetten sterk in op design. We ontwikkelen onze bloem- en plantenpotten, die het hart van ons merk vormen, met de grootste zorg, in alle maten, vormen en kleuren.

Het D&M assortiment – voor binnen en buiten – telt vandaag meer dan 1500 kwalitatieve producten. Dankzij onze bijzondere focus op vernieuwing in materiaal, design en duurzaamheid kunnen we elk seizoen opnieuw uitpakken met decoratie-items die een uniek en tijdloos karakter hebben. Toekomstgericht denken en innoveren, dat is al meer dan 30 jaar onze grote kracht. We ontwerpen nieuwe producten in ons eigen atelier. De kwaliteit staat steeds centraal: die moet uitmuntend zijn.

D&M is altijd op zoek naar innovatieve maar ook duurzame materialen. We zetten sterk in op nieuwe ecologische materialen zoals gerecycleerd keramiek, gerecycleerd plastic en papierklei.'



D&M is een van de ruim 30 deelnemende bedrijven van Antwerp Design Week. Elke onderneming kijkt er enorm naar uit om professionals te verwelkomen in de showroom van 7 tot 18 juni. Men is fier om partner van Antwerp Design Week 2023 te mogen zijn en de collecties op een heel persoonlijke manier aan de bezoekers te kunnen tonen van 7 tot 18 juni.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
www.adw.life  

D&M
www.dm-deco.com