'Gesprekken met interieurprofessionals uit de branche'

Programma Design District Rotterdam verzorgd door De Interieur Club

Mark Timo en Gertrude van den Brink van De Interieur Club verzorgen het programma van Design District Rotterdam. Ze gaan in gesprek met ondernemers en interieurprofessionals uit de interieurbranche in De Interieur Club Live Talk tijdens deze interieurbeurs. Informatieve en inspirerende gesprekken met na het gesprek de mogelijkheid om vragen te stellen aan de gast.
 


Woensdag 24 mei
De Interieur Club Live Talk met Femke Furnée van Fest
Mark Timo en Gertrude van den Brink van De Interieur Club gaan op woensdag 24 mei in gesprek met Femke Furnée. In een aantal jaar tijd loodste Femke Furnée FEST van een startend designmerk naar een gevestigd label met een miljoenenomzet. Een designmerk beginnen met nul ervaring in de meubelbranche. Femke Furnée had op haar 26e het lef. In 2013 lanceerde ze FEST, een label dat toegankelijk high-end design biedt in combinatie met uitgebreide shopping services.

Wil jij op woensdag 24 mei aanwezig zijn bij deze Interieur Club Live Talk? Meld je dan aan via deze link.

Donderdag 25 mei
De Interieur Club Live Talk met ontwerper Osiris Hertman 
Mark Timo & Gertrude van den Brink van De Interieur Club gaan in deze talk in gesprek met Osiris Hertman. Osiris ontwerpt wereldwijd het interieur voor particuliere woningen alsook zakelijke en commerciële projecten zoals showrooms, restaurants, hotels en wellness resort. Door zijn ervaring met highend interieurs maakt Osiris daarnaast designs voor woonmerken zoals Enzo Pellini acoustic walls, Fractions shutters, JEE-O douches & kranen.

Wil jij op donderdag 25 mei aanwezig zijn bij deze Interieur Club Live Talk? Meld je dan aan via deze link.

Vakbeurs Design District 
Design District is het vakevenement voor de interieurprofessional in Rotterdam. Gedurende 3 dagen op 24, 25 en 26 mei is de beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van zo'n 200 interieurmerken. En Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en je kan één van onze Talks volgen.

De locatie van Design District is de Van Nelle Fabriek. Een bijzondere en historische locatie in Rotterdam. De Van Nelle Fabriek is een bewonderenswaardig bouwwerk in beton, staal en glas.

Meer informatie:
Design District
Van Nelle Fabriek Rotterdam
www.designdistrict.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.