Blanco pakt uit met nieuwe filterkranen voor betere smaakbeleving

Naast de twee gekende filtersystemen FONTAS en TRIMA, voegt Blanco twee extra kranen aan haar gamma toe. De EVOL-S Pro en CATRIS-S Flexo hebben diverse nieuwe praktische en duurzame kenmerken, waaronder een geïntegreerde maatbekerfunctie en een flexibele uittrekbare sproeikop. Met stijlvolle ontwerpen en een hoge functionaliteit bieden deze kranen niet alleen puurder water, maar ook een revolutionaire gebruikerservaring.

EVOL-S Pro
Intelligentie stroomt door de waterbesparende EVOL-S Pro-filterkraan. De geïntegreerde maatbekerfunctie levert de exacte gewenste waterhoeveelheid, die individueel kan worden ingesteld met een precieze draaiknop en een intuïtieve aanraakbediening. Dat exacte waterverbruik betekent het einde van onnodige waterverspilling en zorgt ervoor dat deze kraan bijzonder kostenbesparend en milieuvriendelijk is. Bovendien biedt EVOL-S een intelligente waterstroomregeling: hoe groter de gewenste waterhoeveelheid, hoe sterker de straal en hoe sneller de waterstroom.

CATRIS-S Flexo
Voor de hobbykok die houdt van een klassiek design, is deze semi-professionele kraan ideaal. De CATRIS-S Flexo-filterkraan heeft een flexibele hogedrukuitloop omgeven door een veer uit roestvrij staal. Verder maakt de beweeglijke en eenvoudig te gebruiken uittrekbare sproeikop van afwassen kinderspel. De kraan is voorzien van twee straalsoorten. Met één druk op de knop schakel je tussen een zachte sproeistraal – voor delicaat keukengerei, glazen of pannen, en een krachtige sproeistraal – ideaal ​ voor het snel vullen van een kookpot.

FONTAS-S
De 3-in 1 BLANCO FONTAS-S filtert, reinigt en maakt makkelijker schoon. Slim in elk opzicht, levert deze kraan drie opties: warm, koud en gefilterd koud water. Door de geïntegreerde BWT-meertrapsfilter reinigt de kraan het water, reduceert het kalkgehalte en het gehalte aan zware metalen voor verfijnd water. Genieten van zuiverder water kan aan de hand van de twee afzonderlijke bedieningshendels: aan de rechterkant voor koud en warm water en aan de linkerkant voor gefilterd water. Daarbovenop beschikt de FONTAS-S-filterkraan over een uittrekbare kop, optimaal voor flexibel gebruik in de spoelbak. ​

TRIMA
Een lekker glaasje water staat en valt met de waterkwaliteit. De geïntegreerde BWT-filter reinigt grondig het water en verzekert een merkbaar verschil in de smaak ervan. Ook het TRIMA-filtersysteem biedt drie opties: warm, koud en gefilterd koud water. Gefilterd en ongefilterd leidingwater stroomt volledig gescheiden door leidingen en uitlopen. Water aangepast aan jouw noden, zoals jij het wil.

De BLANCO FONTAS-S en TRIMA zijn sinds dit jaar ook verkrijgbaar in de nieuwe kleuren vulkaangrijs en zacht wit. ​

Meer informatie:
Blanco
www.blanco.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.