Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Advertorial

4 Keer leuke woonaccessoires voor aan de muur

Zou je graag je muren in huis een beetje willen opleuken, maar weet je niet precies hoe? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om voor een likje verf in een andere kleur te gaan. Of om één muur te voorzien van behang voor wat meer stijl en sfeer. Maar je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar accessoires voor aan de muur, zoals leuke wanddecoratie. En wil je de wanddecoratie ophangen zonder boren? Dat kan! Er zijn veel handige oplossingen die je kunt toepassen zonder dat je gaten hoeft te boren in de muur. Benieuwd naar leuke woonaccessoire ideeën voor aan de muur? Lees dan hieronder verder.

Posters
Posters zijn een budgetvriendelijke en stijlvolle manier om je muur wat op te leuken. Van minimalistische zwart-wit prints tot kleurrijke abstracte patronen, er is voor ieder wat wils. Kies voor meerdere posters en speel met verschillende groottes en formaten om je eigen speelse compositie te creëren. Tip: doe de poster in een mooie lijst voor een extra luxe uitstraling.

Wandcirkels
Liever iets unieks aan de muur? Wandcirkels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en afmetingen. Kies voor een set van kleinere cirkels of voor één grote cirkel als statement piece. Door het gebruik van verschillende maten en kleuren kun je makkelijk een speels effect creëren. Bovendien zijn ze ook nog eens in verschillende materialen te verkrijgen, zoals hout, metaal en acryl.

Wandplanken
Het installeren van wandplanken aan de muur is niet alleen handig voor extra opbergruimte, maar kunnen ook zeker dienen als decoratiestukken aan de muur. Kies voor minimalistische, industriële planken voor een stoer effect of ga juist voor robuuste, natuurlijke materialen zoals hout. Plaats er je favoriete planten, foto's en woonaccessoires op en je hebt meteen een gezellige muur gecreëerd.

Wandkleed
Wil je een warm en sfeervol effect creëren? Kies dan voor een wandkleed. Ga voor een zachte hoogpolige variant om extra gezelligheid toe te voegen aan je woonkamer. En het beste van alles? Ze zijn makkelijk op te hangen en te verwijderen, dus je kunt ze regelmatig switchen voor een nieuwe look!

Met deze 4 x leuke woonaccessoires voor aan de muur geef je huis meteen een nieuwe look en voeg je meer sfeer toe aan je interieur. Vergeet vooral niet dat je altijd je eigen twist kunt geven aan deze ideeën en ze helemaal kunt aanpassen aan jouw interieurstijl. Veel plezier met het uitzoeken van de perfecte wanddecoratie!

Publicatiedatum: