Vijf trends gespot op Salone del Mobile in Milaan

De Design Week in Milaan is inmiddels achter de rug. Maar voor iedereen die niet aanwezig kon zijn of ze nog een terug wil zien, heeft De Interieur Club de trends op een rijtje gezet die gespot werden. 

Het is verraderlijk om alleen in de stad te blijven omdat daar al zoveel te doen is. Maar De Interieur Club is ook naar de beurs geweest om daar rond te kijken en om de trends te spotten. De beurs zelf vindt plaats in het beurs- en congrescentrum Fiera Milano in de Milanese voorstad Rho. De beurs is groot en zeker niet te doen in 1 dag maar zeker de moeite om te bezoeken.Foto 1: Polspotten, foto 2: Gessi en foto 3: Driade.

1. Kleur, kleur en nog een kleur! 
"Kleur mag natuurlijk al weer een tijdje en dat zagen wij in Milaan overal en natuurlijk ook op de beurs! Verassende kleurcombinaties, heldere en gewaagde kleuren!
 
Driade stond op de beurs met een speciale stand met de kleuren van de regenboog die de verschillende zielen van het merk vertelt en de bezoeker omhult in een wereld vol fun. Levensvreugde is het onderscheidende element van Driade.

Het badkamer en keukenmerk Gessi pakte uit met een grootse stand op de beurs en ook de showroom in de stad was indrukwekkend. Zij presenteerde dit jaar de haute culture collectie met onder andere bijzondere kleurrijke kranen.

Polspotten was dit jaar voor het eerst op de Salone del Mobile. Het interieurbedrijf had een prachtige stand gecreëerd met de karakteristieke, stapelbare krukken. Ook was de samenwerking met Byborre te zien, het innovatieve textielmerk dat zich, net als Polspotten, heeft toegelegd op duurzaamheid en creativiteit. Byborre maakte zijn debuut op de beurs met een meubelstof met een opvallend blauw kleurenpalet."
 

Foto 1: Molteni & C, foto 2: Talenti Outdoor en foto 3: Emu.

2. Binnen naar buiten 
"Wij zagen op de beurs in Milaan veel luxe meubels voor buiten. Steeds meer designmerken maken een outdoorcollectie die je ook prima binnen zou kunnen neerzetten. Wij twijfelden regelmatig: is het nou een buiten- of binnencollectie? Op de beurs brachten veel meubelfabrikanten de luxe en comfortabele meubels van binnen naar buiten! Zo zagen wij dat Molteni groots had uitgepakt met een immense stand, en ook Talenti Outdoor en Emu hadden een luxe outdoorcollectie te laten zien", aldus De Interieur Club.

Bekijk hier alle 5 de trends die gespot werden.
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.