Curator Anne Spoor laat er geen twijfel over bestaan:

'Eigenaar van failliete meubelzaak had misschien eerder moeten stoppen’

Eind maart ging de kogel door de kerk. Woonwinkel Unique Lifestyle werd officieel failliet verklaard door de rechtbank Almelo. En dit deed veel stof opwaaien. Tientallen klanten bleken aanbetalingen gedaan te hebben voor meubels. Het aantal gedupeerde klanten staat op 62. Zij maar ook toeleveranciers krijgen gezamenlijk nog 177.000 euro.Curator Anne Spoor reageert op het faillissement: "Je kunt je afvragen of meneer niet eerder had moeten stoppen, maar dat is een andere vraag. In faillissementen zie je wel vaker dat men lang probeert de zaak in de benen te houden, waar eerder stoppen verstandiger was geweest."

Tegelijkertijd begrijpt ze maar al te goed dat klanten teleurgesteld zijn, maar volgens haar heeft Unique-Lifestyle opmerkelijks gedaan. "Mensen posten daarover berichten op sociale media, maar ik moet zeggen dat ik in mijn onderzoek tot op heden geen gekke dingen of onregelmatigheden ben tegengekomen", zegt Anne tegen dagblad Tubantia.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.