Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Artifort lanceert noviteiten 2023 in Milaan

Met als thema ‘Bold Visions’ lanceert Artifort haar 2023 noviteiten op meubelbeurs Salone del Mobile: bankprogramma’s Track van ontwerpers Norm Architects en Arris van Artifort Design Group. Naast deze introducties komt Artifort met een Mid-Century Modern icoon van de bekende ontwerper Pierre Paulin: Moulin Lounge.



Moulin Lounge | Design Pierre Paulin 
De Moulin stoelenfamilie uit 1958 behoren tot de eerste commerciële stukken van Pierre Paulin, waarin hij de moderne esthetiek uit het Mid-Century Modern tijdperk verkent. Artifort verrijkt de Moulin stoelenfamilie dit jaar met de introductie van model CM190: Moulin Lounge. 



Arris | Design Artifort Design Group
Modern, zacht en vriendelijk met een fantastisch zitcomfort. Arris is een elegant bankprogramma met uitnodigende losse rugkussens. Hoog op zijn prachtig gegoten aluminium poten en ruime keuze in sofa opties past Arris perfect in vele woonomgevingen. Kenmerkend aan Arris zijn de sublieme doch subtiele stoffeerdetails die verwijzen naar architecturale vormen die de inspiratiebron vormden voor dit ontwerp. Het ontwerp is licht en biedt royale zitplaatsen.

Arris is ontworpen met een sterk evenwicht tussen functionaliteit en esthetiek. De afgeronde, bollende vorm van de armleuning zorgt voor een optimaal zitcomfort wanneer je je comfortabel nestelt in de hoek van de bank. Vindingrijk zijn de losse rugkussens die aan de achterzijde met elkaar zijn verbonden, waardoor Arris zelfs na languit liggen op de bank zijn aanzicht met strakke lijnen behoudt. De weloverwogen rechte vorm van de zitting zorgt voor eenheid wanneer Arris tot een royale hoekopstelling is gekoppeld. De zitting is opgebouwd uit meerdere hardheden schuim wat zorgt voor veel comfort.



Track | Design Norm Architects 
Track is een modulaire bank met een iconisch en sculpturaal ontwerp. De zwevende rotsachtige modules creëren samen een comfortabel landschap van kleine ziteilanden die in elk interieur alle aandacht trekt. De massieve schuimconstructie zorgt voor een scherp contour en biedt veel comfort.

De bank bestaat uit twee delen: een stevige zitting en een bijna zwevende rugleuning die aan beide zijdes een attractieve schaduwdruppel creëert. De flexibele Track modules zijn samen te stellen met uitgebreide opties zoals losse armleuningen en een fraai vormgegeven elektrificatie-oplossing.



Meer informatie:
Artifort
Van Leeuwenhoekweg 20
5482 TK Schijndel
+31(0)73 658 00 40
info@artifort.com
www.artifort.com

Publicatiedatum: