Polspotten slaat handen ineen met gerenommeerd Italiaanse koffiemachine merk

Polspotten lanceert een serie van twee sets van vier koffiekopjes, geïnspireerd op de klassieke La Marzocco-koffiemachine uit 1927. In de koffiekopjes worden het speelse en ambachtelijke karakter van beide merken duidelijk vertegenwoordigt. De kopjes, gemaakt van robuust keramiek met een opvallend tweekleurig design, voegen plezier toe aan keukens, eetkamers en koffiebars. De kopjes zijn zowel verkrijgbaar in cappuccino- als in espressoformaat.
“Het koffie moment is meer dan het drinken van een drankje. Het is een ritueel en het biedt ruimte om stil te staan en even te genieten, of dat nou alleen of met vrienden, familie of collega’s is. We willen deze koffie-ervaring versterken door er een speels element aan toe te voegen”, vertelt Inge Schmitt, Creative Director bij Polspotten. Alle aspecten van het design dragen bij aan een multi-zintuiglijke koffie moment.“La Marzocco en Polspotten zijn twee hoogwaardige en ambachtelijke specialisten in hun vak”, zegt Tommaso Natale, marketing- en communicatiemanager bij La Marzocco. “Onze samenwerking brengt onze gedeelde waarden van vakmanschap en design samen."
Een koffiemachine van wereldklasse en uniek ontworpen koffiekopjes: Polspotten en La Marzocco creëren met hun samenwerking de perfecte combinatie.

Meer informatie:
Polspotten
www.polspotten.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.