Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kleurenconcept door Gesa Hansen

Nieuwe aardse kleuren wastafels Villeroy & Boch

De natuur is én blijft een belangrijke inspiratiebron voor badkamerdesign, zo ook bij Artis van Villeroy & Boch. De Duits-Deense designer Gesa Hansen laat zich voor deze populaire opzetwastafelcollectie inspireren door kleuren uit de natuur. Dit jaar worden er drie nieuwe aardse tinten toegevoegd: Frozen, Forest en Deep Ocean. Met deze drie nieuwkomers bestaat de collectie van Artis uit tien BiColour kleuren, twee witte tinten en vier vormen (rond, ovaal, rechthoekig en vierkant).



Een symfonie van vormen en kleuren
Het concept van deze wastafelcollectie blijft echter hetzelfde: bij deze serie contrasteert de gekleurde buitenkant van de opzetwastafel met de glanzend witte binnenkant. De strakke, dunne rand maakt dit contrast nog duidelijker. Dit is mogelijk door het materiaal TitanCeram. De Artis opzetwastafels kunnen worden gecombineerd met meubels uit de collecties Antao, Finion, Collaro en Legato.



Kleurexpert Gesa Hansen
Gesa werkt al vele jaren succesvol samen met Villeroy & Boch en herdefinieert voortdurend het concept van kleur in de badkamer. Ze heeft zich nu laten inspireren door de kleuren uit de natuur. Met de toevoeging van de groene kleur Forest, de grijsblauwe kleur Frozen en de donkerblauwe kleur Ocean biedt de collectie nog meer mogelijkheden voor een passende badkamerinrichting. Gesa studeerde design aan de Bauhaus-Universiteit in Weimar en werd onlangs opnieuw geselecteerd door het Duitse AD magazine als een van de top 100 invloedrijke designers ter wereld. Kleuren zijn voor haar de perfecte manier om stemmingen te creëren en individualiteit uit te drukken.



Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: